Bosszú
nézem kezedben a kávét
ahogyan lassan kortyolod
belefeledkezve az ízébe
még a szemed is behunyod
játszol mint macska az egérrel
elképzelem magam a helyében
ahogy titkon a szádhoz érek
óvatosan részeddé válok
hogy kiköpni sincs esélyed
fel se fognád, milyen közel vagyok
reggelente első gondolatod
lenne egy csésze belőlem
örülnél ha mindig ott lennék
gyakran gondolnál felőlem
ahogy most én gondolok
vagy talán gyűlölnél úgy is
amikor keserű vagyok
és csak engem okolnál
hogy a kezedre folyok
de egyszer jól megégetnélek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.