Ha én lennék az a Mikulás...
Ha én lennék az a Mikulás
aki hozzád viszi az ajándékot…
akkor önmagam tenném bele a cipődbe.
De akkor vagy nekem kellene
olyan aprónak lennem,
hogy elférjek a topánkádba
vagy a te lábadnak kellene
olyan nagynak lenni, hogy
beleférjek a lábravalódba.
De ha én olyan kicsi lennék,
mint egy Ken baba,
akkor nem tudnálak úgy szeretni
ahogy szeretnélek szeretni,
ha meg a te hótaposód lenne olyan nagy
hogy beleférjek a 173 centimmel
akkor meg nem mernélek…
Azt hiszem, most csak ezt a verset
teszem bele a cipődbe magam helyet.
Ez biztos belefér, és talán nem csak
hócipőd lesz tele vele, hanem a szíved is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Nyílt titok, 2005.12