közted talán (zárójeles)
integetett a Hold a Napnak
legyen az összes fán levél
félig naplemente
tópart
utolsó szám
kendőkön szűrődik át a fény
(füstölő és hideg-fal illat)
Földön ültünk és nyarat ittunk
papírpohárból
mintha egy régi film kezdődne
ezzel a zenével
(egy fáradt, nyári zene
az asztal alól)
és most este lett
(milyen szerencse
hogy nem vagyok közterületen cipő)
azt mondják, hogy az illatokról
jutnak eszünkbe legjobban régi emlékek
( a zöldteáról minden eszembe jut
mikor órákat álltunk a kapuban
és hátrafelé mentünk integetve
még ha csak apró pöttyként is láttuk egymást)
kiteregettünk
vártuk hogy felforrjon a víz a kávéhoz
kockacukor nem volt, 2 kanállal bele
(és a kockacukorról is milyen sok dolog jut eszembe)
almafáról potyogni
(és én soha többet nem akarok
semmit enni almán kívül)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.