Tudom, hogy egész más horizont
tárul eléd egy felhőkarcoló tetején,
de köpni én is hasonló hatásfokkal
tudok a negyedikről, (az enyém
ugyancsak kilenc egész nyolc-tized
méter per négyzetszekundummal
csapódik a talajnak), bár a te köpésed,
minden bizonnyal a tizenhetedik emelet
körül hallá és kenyérré lényegül.