hajnalban kávé
friss füstben
párolog az álom
az ölembe hull
egyedül, és
fekete fa széken
minden, mint egy fényképen
megsárgult fekete-fehér
vagy a tollak menekülnek
a belőlük lapra zuhant betűk elől
vagy az összes színnel
(feketétől a fehérig)
fest az asztallapra terítőt
a hajnal összes kedvessége