SAJÁTKEZÛLEG
Ahogy alább ereszkedik
a nap az égen
a vérszívók szomjas hada
is készenlétben
úgy tűnik engem marva mind
csak jót tapasztal
hát ablakrést ragasztgatok
leukoplaszttal
hiányzik itt a férfikéz
s a leleményes
férfiúi elgondolás
méltó a kézhez
randevútól önerejű
bütykölgetésig
kalandokat "egy szeg miatt"
átéltem én is
de hol maradt a diadal
(ha nem találka)
eltört kilazult leszakadt
minden hiába
halmoztalak becsültelek
sok drága kincset
ó kalapács csavarhúzó
fogó segíts meg!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.