Olyan rövid az élet
Még hosszú utat tennék
Együtt vinném el veled
Még élek, kettőnk terhét
Hogy ami volt,úgy legyen
Ne menjen feledésbe
Akkor kezdődjön a csend
Mikor az útnak vége
S szemünkre vak álom hull
Az öröklét így hallgat
A kérdéseket hagyd itt
A választ hozd magaddal
Hogy jó, vagy rossz volt,-mindegy
Ha teljes emberré tett
Ég, s mennydörgés is elhal
Hogy nyugodjon a lélek