Lépcsõk
Szaporodnak a lépcsők lábam alatt
Régen kettőt léptem,mamár nyolcat
Hozzájuk mérem a magasságokat
Meg kell állnom minden fordulóban
A halhatatlanságig fenn a mennyben
Három emelettel megbirkózom
Előbb csak a vérnyomásom megy fel
Szívem csörömpöl a grádicsokon
De kutyámat,ki háromszoros évvel
Lesz korosabb,úgy öregszik hozzám
Mégis karjaimban viszem én fel
Zihálva mindennap,hogy baj ne érje
Ha csillapúlni kezd szilaj,vad vére
Még ránk köszön egyszer a mennyország
2005 11 18
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.