Világjáróka
A szembejövők arcában tévéműsor
Ez egy régebbi utca amiből eltűnt a tekintet
A cukrászda előtti kövezeten
vasbordájú tonett székek vascsipkés asztalok
Barátaim java az Úrban a többi rejtezőben
Derűs őszeleji nap
Mobiltelefonálók gyülekeznek a fehér
asztalok körül
ez a csevegőhelyük
Arcukban nézem a tévét
Vetélkedő van műtaps
röhejes kérdező viccveríték vér és könny
A képernyő közepén szezonvégi nő
arrogáns ostoba és divatos
egy énekelni tanított keselyű bájával
csinálja a műsort
közben reklám preparált hírek
Derűs őszeleji nap
egy utca kiveszett emberekkel
Csupa ertéelklub tévékettő
bárgyú szorozva röhejes
vesztel pannon vodafon meg ilyenek
Az asztal körül távkapcsolatban
kikivel és mimennyivel
Vastonett
és a helyes válasz:
Szennygyörgy valamilyen sárkánnyal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Parnasszus, 2001
Kötetben: Napraforgó (Pozsony, 2002)
Kiadó: AB-ART