Éjjeli tea
Rajtakaptam az ördögöt a konyhában.
Kínai teát ivott éppen.
Azt ivott, mondom,
rajtakaptam, hogy nem mosolygott.
"Melegségem van egy kis szükségre,
gondold el,
nem magamért szeret, aki szeret."
és elgondolta,
amint kortyolt egyet.
"Operálsz ezzel, no hiszen!"- akartam,
mire ő: "Három óra alvással
nem lehet operálni."
Töltöttem egy bögrével,
És bámultam a fekete ablakba.
Szerettem akkor, mint még soha.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.