Nézem a szemedet, a szádot
Mint aki a végtelenben kutatja
A megfoghatatlan némaságot
S felgyöngyöző fogsorod alatt
Rám zúdítod a feldördűlő
Dübörgő tankszavakat
Géppuskatűz hosszú sorozatát
S kiáltod felém:neked csak én vagyok
Örökké én vagyok
Az egyetlen
Aki
Meghallgat