Dokkumentum
Várja műveim a szárazdokk;
én meg csak csendeket árasztok?!
Miért is viselek álarcot
ily zsenit nem sokat láthattok!
Hej, Pegazus, indulj, nyihogj!
(Rajtam a meddőség kifog!?)
Más csak cserfel, én meg itten
hátul végzek, phíj! mögöttem?
Helios lovai, hajrá!
száguldjatok tenger habján!
Idézvén homéri képet
(körben jutányos szirének).
Láng-vizen át a szárazva,
NET-re lesztek majd rárakva,
s a hálón a napon száradtok;
hiába bánjátok már azt ott...
Addig jó, míg csak vár szárazdokk?
Verseim unalmas-fárasztók!?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.