MAGYAR VAGYOK
Ne döngessétek a melleteket, én is Magyar Vagyok,
Ne szónokoljatok tisztességről, én is Nemzeti Vagyok !
Ne mondjátok meg hogy ki lehet itt a magyar az országban,
Én Igaz Hittel Hiszek Magyarország Feltámadásában !
Testvér - testvér ellen ne húzzon kardot hívó szavatokra,
Örökös megvetés várjon az acsarkodó ordasokra
Kik az örök békétlenség szikráját mindig fellobbantják,
Valójában ez lenne a céljuk és csakis ezt akarják ?
Szép Vagy Magyar Hazám, mindig hűséggel nagyon Szerettelek,
Gondolatban állandóan a keblemre ölelgettelek.
Benned soha nem csalódtam, forró csókkal köszöntöttelek,
Még akkor is ha földbe döngölni akartak nemtelenek.
Magyar Vagyok Igaz Hittel, túláradó szeretetemmel,
Hiszem szebb jövő jövetelét bizakodó képzetemmel.
Aki Magyar az fogjon össze, béke és áldás jöjjön el,
Hiszen az ősi Turulmadár is mindig erről énekel.
Zirc, 2005. Szeptember 02.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.