Szerelmi kiszólás
sóhajos pihenés most, jobbomon heversz,
nem kell kérdeznem, te se felelj,
ebben a csendes nyári éjszakában,
virágos párnáink sodrában, úgy hiszem,
aludni készülünk
mégis felindulással ölembe fekszel,
túlcsordul és elfolyik szívem,
mert meglepsz e hirtelennel,
és szeretkezünk, mikor beles a
kiváncsi hajnal a nádroló fölött,
csupán melegvérű tested, mi eltakar,
kapaszkodóm csillogó köldököd,
de más is látja: hasamon anyajegy, szívpötty,
és úgy, de úgy akarom:
legyen tiéd örökre éhes bölcsőm
itt a combjaim közt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.