Tizennégy nő
Tizennégy nő sír egy teremben
Tizennégy nő sír elveszetten
Egy, aki féli az életet
Egy, aki nem tudja, kit szeret
Egy, aki eladta mindenét
Egy, aki elhagyta kedvesét
Egy, kit a kedvese elhagyott
Egy, ki folyton átkoz egy napot
Egy, ki elvesztette gyermekét
Egy, aki elhitt minden mesét
Egy, ki férjet sírba kergetett
Egy, aki a korán kesereg
Egy, akit még sosem szerettek
Egy, akit örökre feledtek
Egy, aki eltévedt, s most bolyong
És egy, aki simán csak bolond
Tizennégy nő sír egy teremben
S én már mindegyiket szerettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.