Hipochonder
Beteg vagyok.
Azt hiszem, agyér-elkeseredésem van.
A dendritjeim lomhán, nyűgösen nyújtóznak,
szinaptikus réseim szinte teljesen eltűntek.
Endoplazmatikus membránjaim mind megdermedtek,
Hipotalamuszom bizonyos forgalmai megszűntek.
Mintha kifogyott volna belőlem az acetilkolin.
Paraszimpatikus rendszerem épphogy dolgozik néha.
Limbikus rendszerem külső köre elmocsarasodott vidék,
Belső köre szimplán csak őrült. Mert nem vagy itt, te céda.
Beteg vagyok.
Azt hiszem, agyér-elszeszesedésem van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.