Harminc év szerelem
--------------------------------------Feleségemnek!
Egymást gyöngéden átölelve állunk,
világot kizárva, mindent feledve.
Örökké tartó földi álomvárunk
felépítve, benne egymást szeretve.
Harminc év alatt szinte összenőttünk.
Viharos életünk belülről nézzük.
Boldogok vagyunk, hogy időben jöttünk,
egy saját világban ezt felidézzük.
Emlékeinkből egyre több van, képek.
Agyunk rájuk vigyáz, még észben tartva. --
Kéz a kézben ugrunk úgy harminc évet
vissza az időben -- Déli Búg-partra.
Egymást gyöngéden átölelve állunk.
Sudár életfa nő ki majd belőlünk.
Évgyűrűk fonják körbe-körbe hátunk.
Felszívódunk? Nem, mi újra kezdődünk.
Manapság néha megjelennek könnyek.
Összezárva, egymásnak panaszkodunk.
Öntözzük a fánkat, örülünk a csöndnek.
Szemünkben ott a másik, ragaszkodunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.