elalvás
10
Hideg tüzeket gyújtok. Sötétítő függönyök fényében fekszem. A homály fél tőlem.
9
A forgás megállíthatatlan, A korgás elviselhető. A sodrás kitakar, jéghideg kéz simítja meg szívem.
8
Árnyékom nem tud követni többé, lerázom. Bánatosan hazamegy. Nagyon hiányzik.
7
Az ágyamat hagyom aludni. Lehúnyt szemhéjak mögött pörgeti éber szemgolyóm. Direkt vigyázok arra, nehogy megcsípjem magam.
6
A meggyilkolt gyermekeim. Nem hagyom megszülni őket. Parararam.
5
Senki nem tart arra érdemesnek, hogy merényletet kövessen el rajtam. Senki nem hiszi el, hogy életben vagyok.
6
Megszámlálható nappal és éjjel létezem. Megszámlálható nappal és éjjel létezem. Megszámlálható nappal és éjjel létezem. Rég belezavarodtam.
7
Meghízott, elnehezedett gondolatok próbálják kituszkolni magukat agyamból. Csak szuszognak félúton beragadva.
8
Férgek nyüzsgése a tömeg. Senki nem oszlatja szét őket? Úgysincs semmi látnivaló itt, kérem. Legyen elég!
9
Bárcsak minden ilyen nehezen menne, mint az elalvás. Már hallom megjönni az álmaimat, zörögnek a zárral.
10
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.