Falas
"Nehéz szarni látomások nélkül."
-Ginsberg talán-
Virágok ragadnak a szőrös rombuszra,
Amit részegen a Falra rajzoltak.
Hányástól súlyos vödrök csapódnak
A Falhoz szeretkezések ritmusára.
Sóvárgás. Hömpölygő áradás.
A kilométerek vággyal telítődnek.
Elérhetetlen bölcsesség gyűr maga alá.
Hajszol a végtelenig.
A szerelmes fiatal állatok a Falamhoz dőlnek és
féltékenység majma suttog vállamon:
"Valahol épp dugják a nődet."
Magányosfalloszok szomorú lengése vagyok.
Buja árva sirása.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.