Graffiti
már régóta csak tolatni jár belém a lélek
zárójelek között órabérben ver a szívem
nagyon fájok már nekem az is lehet hogy félek
hitem még sosem volt - sőt - a mai napig sincsen
úgy érzem magam mint ázott kabát a kilincsen
falra firkálja fiam a jövőt (ez az apa?)
és az omló vakolat alól kábán kilibben
minden megeshet holnapok vizes macskaszaga
majd betelepszik álmosan tekergő agyamba
persze - lehet az ember a szülőjét szereti
és szótfogad megalkuszik számonkér naponta
néha aztán szerencséje van és ő temeti
jaj ez a reggel - kíméletlenül fölkavarja
sok bérből és fizetésből élő gondolatom
pénzért megváltott szabadság könnyével locsol ma
s tízmillió vágott virág verdes az aszfalton
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.