tudnék csodákat is véghezvinni tán
szívem ritmusát játszani zongorán
virágaim sétáltatni tereken
illatukból minden embernek legyen
csokorba szedni mind a szép szavakat
melyből jóság és szeretet fakad
szőnék madarak dalából takarót
elférjen alatta minden jóbarát
igen tudom
nem lenne nagyobb csodatévő nálam
ha ajtód előtt várakozó vágyam
egyszer bebocsátanád