(Csillogó szemed ...)
Csillogó szemed hűs forrás vizének gyönge tükre,
Fényben kéklő mély tengerek igazgyöngye.
Arcod, mosolyod éji Hold ezüstös ragyogása,
Képzeletbeli tündérmesék szívmelengető varázsa.
Tekinteted gyertya lángja az üres kamra sötétjében,
Hangod élénk szín a szürke világ néma csendjében.
Hogy láthatlak, szívem őrült, zavart dobogása,
Találkozásunk remegő lélegzetem minden vágya.
Álmom:
Hogy Te meg én, az éj közepén,
Dús tavaszi legelő zöld füvén,
Kéz a kézben, csillagfényben,
Elveszve egymás tekintetében,
Összebújunk, összeér ajkunk,
Egyetlen csókba forrunk.
Kiskőrös, 2004. júl. 06.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.