Nostradamus menyegzõje
a történelem véget ért
ahogy az alvó riad fel
szívdobogva
és látja hogy álom volt az egész
látja a szobát
a falat
ha rátör a légköri magány
látja hogy belőle
semmi sem marad
egy ciklus bezárul
hajlamos köszönni ismeretleneknek
az élet elviselhetetlen
ragyogás
mára már mindenből elég
nem jön többé a kataton báb
hírnök lép be az ablakon
és felgyújtja magát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Árgus, 2002/7-8
Kötetben: Nostradamus menyegzõje (Zalaegerszeg, 2004)
Kiadó: Pannon Tükör Kiadó