híd nekem
rendeltem magamnak egy hidat
hogy ne kelljen reggel átúsznom a Dunát, ha átmegyek a Nyunyuhoz
ugyanis utálok vizes hajjal reggelizni
amikor csöngettek épp a fogamat mostam
ezért aztán késve nyitottam ajtót
és még a kulccsal is bénáztam egy jódarabig
s mikor végre kinn voltam, mit látok
hát nem ott könyököl az a szerencsétlen hídkihordó a hidamon?!
szegény kis hidacskám, teljesen beleállt a földbe
hát mit kezdjek én most egy állóhíddal?
sebaj, gondoltam aztán
majd ültetek mellé egy cseresznyefát
ha megnő, jó lesz a gyereknek
játszani is, meg aztán
jó ha van friss gyümölcs a háznál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.