Megkésett episztola J. A. -nak
síntiszta valóság vagy puszta Seduxen-mámor
tehetünk-e még valamit itt tán
ki lehallgat lehallgathat bárhol
egy szanatóriumban édes Attilám
a tehetség nem pusztán teher
s kik ellened vallottak mindahányan
csak szó mind mi pereg és perel
papucsod csattog a lépcsőházban
és a zuhanyzóban épp rádnyitnak rosszkor
az Etus vagy mondjuk Gyömrői doktor
s ha magadat a mindenséggel méred
eltakarod hitvány szemérmed
és míg készül rólad a kórlap már ma
egy óvszert lebegtet a zuhanytálca
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Élet és Irodalom 49. évf. 9. szám,