Szeretlek
Kit öljek meg? Téged? Magamat?
Akasszam fel boldogságomat?
Fürösszenek vérben az angyalok?
Boldog légy úgy, hogy én nem vagyok?
Tagadjam érted az álmaim?
Fojtsam lavórba a vágyaim?
Adjam kezedbe a halálom:
dísz legyen egy női kabáton?
Szeretlek, szeretlek, szeretlek,
szüllek, csókollak és temetlek,
életre imádlak újra csak,
kérd bár, hogy semmibe fojtsalak.
Gyűlölhetsz, tagadva létemet,
általam örök az életed.
Túl minden kétes mennyországon
átírtalak már a halálon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.