Úgy hiszem, hogy nagyon-nagyon eltűnt
Attól félek, magával ragadt.
Összemosta már lebomlott lelkünk,
és ellopta a röpke álmokat.
Attól félek, eltűntem belőled.
Nem biztos már, hogy találkozunk.
Nem akartam elszakadni tőled.
Mind egy szálig őrültek vagyunk.