Valamit mondtál, Kedves...
Valamit mondtál, Kedves.
Fájt a dallama.
A szavakra már nem emlékezem
Valamit mondtál, Kedves,
amitől rámfordult körül az éjszaka.
Rég elnyomott szomorúságok kerültek felülre bennem
Kegyetlen dallamot mondtál, Kedves.
A szavak értelme nem érdekel.
Csak, hogy szemed közben feketére váltott
s riadtan körülnéztek utat keresve az álmok
Ma hajnalban valamit hallottam, Kedves
és ma hajnalban valamit láttam, Kedves.
A Rossz ért utol fájt azt hittem, elfutok
A szavak nem érdekelnek már, Kedves.
- csak dallama ne lenne a mondatodnak,
se riasztó üteme a pillanatodnak
- és félelme a holnapoknak
Ha akarod még, hogy együtt-időnk legyen
ne hidd, hogy mert füleim bedugtam
ne hidd, hogy mert szemeim lehúnytam
- és mert barrikádom Feléd hogy megnyitottam
nem hallok nem látok s hogy nem védekezem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.