Milyen rossz vagy!
Néha kivetkőztetlek ingedből
és melléd fekszem. Fűszállal
köröket rajzolok a mellbimbód
köré. Majd lecsókolom.
Aludj még -
kávét főzök neked, mire felébredsz,
s halkan kinyitom az ablakot,
mielőtt elmegyek. Nyugodtan aludj.
Milyen rossz vagy! - odaadod
magad másnak sokkal kevesebbért.
Egy levágott körömdarabot,
párnádból egy tollpihét. Ennyit csak.
S reszketek közben a gondolattól.
Néha nem figyelek rád. Kivetkőztetlek
ingedből és melléd fekszem.
Csupasz bőrödbe vájom ujjaim hegyét,
mert hagyod, hogy kívánjalak. Egyszer
majd kávét főzöl nekem. S én kiabálni
fogok veled, mint egy tébolyult,
hogy megmaradjál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.