Láttam a tengert kővé válni.
Kiáltottam,
és hallottam a szavaim pattogni,
a megvadult erdő felé, a vasút mentén,
a hóval behintett állomásig.
A hazug szavak nem értek célba.
Álmomban az újbor íze sokkolt,
ébredéskor a számban lévő homok.
És az a kastély, igen,
az ott van.