NEM PÁRÁS A VIZIT
Felázott a kezem
A sarokreszelőket kiátkoztam az imateremből
Kotlani a suszterhez járok
s csúszdaparkban gyakorlom
a paradigmaváltás tényszerűségét
Ritkán szellőztetem a szobámat
el ne pirulj itt nekem mert fűrészporos lesz a legelő
és a bélyegalbumok elfelejtenek tisztelegni
a felhúzó kulcs előtt
Szorgos gyűrűim lencséjén fennakadnak a szitanyomatok Lucskosságom a blöff előcsarnokában lakik
E pillanatban hátba verlek aszfaltszürcsölő voltál én felkaroltalak
s te hálátlan most állandóan a deviáns sípokkal foglalkozol
Figyelj rám a gyorskötöző smaragdtuja polgárára
mert hibásabb vagy te a hibátlanra és értesz a papírsárkányokhoz
ne hidd hogy parázna géppisztolyom merengeni
fog körződ lábhegyén
Bipoláris
Kihívó
A dáma ízléstelenül nekiront kolosszus bátyjának a mérőórának Több ízben
is elgázollak
Amerre a csík megjelöli posztod reinkarnációját megsemmisülsz aláhullsz
görgetnek domboldalt megint megsemmisülsz
Hagyd cirkálni a vetést
Fűrészporos hasábkutyáid vonaglanak a sarkon Ne szólj rám légy szíves orgonahangon
inkább öntsd ki a tejet a pultra vagy feledd el lappadt dunyháidat
Költözöl
Hórihorgas
Eldőlsz pedig foglak
A döngésre a kormorán-alakú pecsétgyűrű is figyelmes
lesz és készségeskedik nincs-e szükséged zsiráfokra
amik időnként összeborzolják a tarsolyt
Rangjelzést stimulálni egyezzünk meg abban hogy könnyű De a komplex szimuláció
érdesebb felületein nehezebb bejutni a körútra
Mindemellett a profizmushoz nem kell bankkártya s a hét torony egyike se dől
le attól hogy a tigrismentő textil ovális
És fújja már nászindulóját a csiga
köszörűt taposó zúzalék a lét mi a szendergésből kilök az oltalomba
holott nem történik más minthogy valaki ólomecetként
rálöttyint a fújtatóra
Nem szánt fel egyenlegével a magány nem üti össze bokáid a szélcsengő Nem párás a vizit
éppen csak rám szakadt
a csillagköd
avagy a hozsannáknak kisebb lett a reptérszáma.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-07-01 08:39:03
Utolsó módosítás ideje: 2024-07-01 08:39:03