a fal tövéből kos
beleolvastál a szabályzatba.
cikázó légy bátor s ejtsd a koronád az összenövésre.
nyűgösen keltél.
szemöldökfát uzsonnázok
amióta rőt sárkányod erőre kapott.
nyughass gyűszű
az igazságszolgáltatásból nem lesz soha portéka.
kitakarítottad az edzőtermet.
a szilánkok bűvkörében bóklászó nehezményezés eloszlatta a motorberregés
körül keringő tévhitet.
kocsonyásítottad a drótkötelet.
arról nem tehetek
hogy zsoké-trambulinok epesztik a timföldet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-05-27 09:32:48
Utolsó módosítás ideje: 2024-05-27 09:32:48