vagyok
nem vagyok zsidó
se cigány
se homoszexuális
de ha én én vagyok
akkor viszont biboldo az mégis
sőt füstös meg buzi
csöves
ha kell akkor nigger
bár ez utolsó inkább egy újvilági gyuri lehet
minden vagyok akire fanyalognak
akit lenéznek
akit még olyan is gyűlöl
aki egyet se látott
vagy nem tudja róla hogy az
de a tizenhatévesen közmunkárazavart
vagy amelyik az iskolában kap aznap először enni
na ilyenekből több is
már tanulom hogy sárga is legyek
az ötkilókrumpliárúnyuggert nem kell tanulnom
az letagadhatatlan
hogy torkomszakadtából üvölthessek
az megtagadhatatlan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-05-13 08:51:51
Utolsó módosítás ideje: 2024-05-13 08:51:51