nevető maszkok síró álarcok
ma megint felmondott valaki
alig két hete más vihart kavart
meggyűrte a frissen mosottat
szálkát tett a halba
ami torkán akadt annak
aki falatozott belőle lazán
mert a hekkben eddig nem volt apró
csak nagy csont
hatalmas volt az orkán szélereje
egészen besötétült az ég
robajlott a dörgés
hörgés lett a visszhang
remegtek az ablakok
az alakok szanaszét futottak
vitték a hírt : meneküljetek !
lehet még tornádó is lesz ebből a zivatarból
pedig mikor megérkezett
csendes esőnek látszott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-03-28 10:22:12
Utolsó módosítás ideje: 2024-03-28 10:25:51