így egész
és voltam szófogadó, kedves,
szaladgáltam körbe-körbe,
farkastól farkasig és így lett
egy birkára ezer csörte,
üvöltések hangja ahogy vágott,
sok darabom ahogy vérzett,
eláztatott minden igazságot,
megdermesztett minden beszédet,
és lettem megértően kedves,
elsétáltam körbe-körbe,
farkastól farkasig és így lett
teljesebb a világ tőle
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-03-25 08:58:35
Utolsó módosítás ideje: 2024-03-25 08:58:35