Lehet
Bamba képpel bámul a képernyőre
Gondolatban messze-messze jár
Bátran nézett minden nehézségre
Nyár volt szívében hitte örökös a nyár
Évek jöttek-mentek majd elszálltak
Fonnyadni kezdett kívül-belül a teste
A nap sem sütött rá olyan vidáman
A hideg kezét lelkét hirtelen kikezdte
Az élet nagy forgatókönyvíró
Sorsokkal játszik könnyedén
Erre gondol most elszontyolodva
Lehet ő te vagy lehet hogy én
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-03-20 18:44:58
Utolsó módosítás ideje: 2024-03-21 08:32:47