ahogy itthon
szeretek itt ebben a lakásban
a macska meg te ez olyan igazándi
szálaitok kapaszkodása ahová nézek
ahogy mezítláb tudsz a hideg kövön állni
szeretek itt ebben a lakásban
ahogy a monitor fénye a szemedben játszik
lehet ilyen különös ragyogása még a
szerelemnek is ahogy felér az ágyig
szeretek itt ebben a lakásban
kezedben nézni megőszült tincsem
apadó időt ahogy átterjed másra
(el lehet késni vagy kiesni innen?)
szeretek itt ebben a lakásban
a dolgok akárhogy is gyűlnek össze
egyszer amit mondtál most talált haza
ahogyan én is
mindörökre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-02-12 12:29:45
Utolsó módosítás ideje: 2024-02-12 12:29:45