Hogy is volt
Mert levegő nélkül nincs lobogás.
Kellett volna az összes eszemmel.
Idő meg hideg és sötét, hogy lássam,
mire lehetne menni ezzel.
Hogy igazán mire vagyok képes.
Amit hiszek, egyszer tudni fogom.
Mikor kétség kívül világos lesz, hogy
kiáradok, majd ne vedd zokon.
Hogy is volt a tegnap, ha látszana?
(Nem baj, ha ezekre nem válaszolsz)
Hiszen itt és most kezdhetünk valamit,
veled lesz, ami még hátravolt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-01-29 15:13:17
Utolsó módosítás ideje: 2024-01-29 15:13:17