Végzetes hiba [változó hangsúlyokkal]
.
1
Édes bizonytalanság a vers
Üzenete míg titok hétpecsétes
Az inspiráló sugallatról
Még nem sejthető hogy mivé lesz
Most csak annyi tudható pontosan
Pont mint a többi róla fog szólni
Cselekmény nélküli történet
Nem oszt nem szoroz mikor hol mi
Részleteiben esetleges
Amit majd csak a kifejlet tesz
Többé vagy kevésbé kerekké
Újraindul lefagy végzetes
Hiba ugyanott akad(unk) feszt
Menetrend szerint ő ki én meg belé
2
Édes bizonytalanság a vers
Míg végül fájóan képtelen
Bizonyossággá nem válik
Annyi már tudható most is
Róla fog szólni
A cselekmény nélküli történet
Nem lesz benne mikor hol
És talán még annyi sem hogyan
Részleteiben esetleges
De már látni a kifejletet
Újraindul lefagy és elakad
Fatal error rendre
Ugyanott ahol ő előlem
Én pedig felé igyekszem
3
Édes bizonytalanság a vers
Hogy mivé lesz attól függ
Mivel és hogyan akarjuk behatárolni
Most csak annyi tudható pontosan
Hogy róla fog szólni
Cselekmény nélküli történet lesz ez is
Nem oszt és nem szoroz mikor hol
Mi történik körülötte
Esetleges minden részlete
Ám tisztán látni a kifejletét
Hiába indul újra mindjárt lefagy
Ugyanott akad(unk) rendre
Ő előlem ki én pedig
Váltig haladnék befele
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-01-29 00:00:02
Utolsó módosítás ideje: 2024-01-29 00:22:49