sárga lázban
fonal ez vagy mi a csuda?
sárga sármány aranyfoga?
citromhéjnak garmadája?
Szabó Zita rongybabája?
kurkumás cucc megkötözve?
dagadt banán csőre töltve?
ananászhús összefonva?
Kati néni festett kontya?
borostyánkő megpuhulva?
Dorothynak fényes útja?
faggyúgyertya új ruhája?
libamájnak zsíros mása?
jelzőlámpa karikája?
Csing Csung bácsi grafikája?
Napnak fodros rokolyája?
nikkel-titán barátsága?
pezsgő pukkant buborékja?
kikericsnek íves szirma?
gyermekláncfű kis lámpása?
bő olajban tök kirántva?
sajtnak puha omlóssága?
villamosnak bő kabátja?
mimózának poros színe?
irigységnek hazug hite?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-01-19 15:06:04
Utolsó módosítás ideje: 2024-01-19 15:06:04