Lassú kocsi
Lassú kocsi a mi hazánk, a fényes
föld kerekén zötyögünk, te kísértesz.
Így vagyunk mi, soha nagyok
érlelve,
érvelve...
Fölvonulnak a gonoszok az égre.
Kéz a kézben állunk ki a hidegbe,
meztelenül, fagyokra se figyelve.
Kilesnek az arra lakók,
mi fűthet...
Mi fűthet?
A szerelem tüze, ami megéget.
Szájára vesz a nagyvilág, ha fényes
földjén bolyong szívem és te kísértesz.
Így leszünk mi, soha nagyok
érlelve,
érvelve.
Leborulnak a gonoszok a mélybe.
Kéz a kézben állunk ki a hidegbe,
meztelenül, fagyoktól se ijedve.
Kilesnek az arra lakók,
mi fűthet...
Mi fűthet?
A szerelem tüze, ami megéget.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-12-21 20:46:51
Utolsó módosítás ideje: 2023-12-21 20:46:51