A szerelem puszta gondolata is
éket ver közénk. Kevesebbért a többet.
Lassú haldoklásba kezd, legyen akár a
tiéd, akár az enyém, tönkre tesz mindent.
A víz repedéseiben elrejtőznek
a szavak. A tavasz ontja csillagjait.
Megállíthatatlanul keresem őket.