gondolat (kedvesemhez)
ősz űzi ráncigálja a nyarat
s bár néha pár sugár simogat
tudjuk bármi hit kevés nincs mese
nem marad örökre szép semmise
a gyermeki báj arcunkról lefagy
mert én se te se vagy szabad
gazdag légy vagy nyomorult szegény
halál ha jön esélyed semmi nincs remény
de ha szíved gyémánttal felékesíted
s utadon nem szórod el sarjadzó hited
úgy jutalmad a könnyű halál
minden angyal hozzád talál
felvisznek egy fényesebb hazába
ott bizton tudd soha nem leszel árva
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-08-17 00:57:25
Utolsó módosítás ideje: 2023-08-17 00:57:25