Sötétből
Magamat álmodom össze,
csak néhány lépcsőfok, le, le, még alább,
ha ott találom, miért ne?
(egyéves lett az unokád)
Mutasd magad,
sötétből jöttél, mit hoztál magaddal?
Tiszta szívű szemekkel
szalad felém egy angyal.
Jobbnak lenni, nem kérdés.
Mutasd, mit hoztál magaddal?
Nem holnap, adni sose majd,
most nevet felém egy angyal.
Jól csinálni ezt is
és köré írni a napocskát,
nevessen, hívjon mind
ami meleget ont rád.
Hív, hallom, ahogy lépkedek.
Mutasd, mit hoztál, itt hagyod?
Mindjárt, mindjárt jön a mami
és varázsol sötétből csillagot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-08-10 13:59:07
Utolsó módosítás ideje: 2023-08-10 13:59:07