álláshirdetés
bármi- és/vagy bármiszakos
tanárokat keresek
jó hangulat kevés munka
versenyképes kereset
nem kell ásni követ törni
lövöldözni se sokat
jó a menza – ha a tanár
egyébként nem válogat –,
nyájas főnök lesi minden
rejtett vágyát óhaját
a központi irányítás
testi-lelki jóbarát
felelősség nuku haza
semmi munkát nem vihet
a hatóság szinte sose
néz utána senkinek
mi se nézünk végzettséget
nem számít hogy ki mit tud
az ajtónkat minden jelölt
előtt nagyra kinyitjuk
nem érdekel egy jogerős
felfüggesztett börtön se
ez lehet a munkaerő-
piac legjobb szegmense
bármi és/vagy bármiszakos
tanár jöhetne - habár
szeptemberig kiderülhet
az se baj ha nem tanár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-07-20 11:49:35
Utolsó módosítás ideje: 2023-07-20 11:49:35