approximáció
miként is lehetne bárkié
akár csak kvantumnyi belőle
ha egyszer mindenkire sugárzik
ám forrása nem rendelkezik vele
birtokolja de nem tulajdon
mivelhogy
visszavonhatatlanul lemondott róla
megannyi egymással versengő teória
magyarázza a miértet
meg persze azt is
hogy mit vár el érte cserébe
és minél részletekbe menőbbek
annál nyilvánvalóbbá válik
hogy csak közelítő a pontosság
így hát be kell érni
a legkisebb közös többszörösükkel
hogy nem lehet senki tulajdona
ami még övé sem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-06-26 14:20:00
Utolsó módosítás ideje: 2023-06-26 14:20:00