Köszönöm
köszönöm, hogy ilyen kövérnek és hülyének is
szeretsz
hogy bocsánatot kérsz néha, ha bántasz
hogy az étteremben mindent te fizetsz
és hogy egy percig sem bírod nélkülem
mert szeretsz
a jobb napokon, tényleg, igazán
(csak csitt, ne szólj, mert varázs ez, törékeny
vegyél pulóvert, s csak otthon nézegesd
a múlt kék foltjait a lámpafényben)
szeretsz
ezt mondod, sőt ezt kiáltod
míg betörsz, és mindent elveszel
és ha nem marad több semmi már belőlem
akkor is tudom, te mindig itt leszel
mert szeretsz
véresen és húsbavágón
más szeretet tán nem is igazi
szemedben ácsolt keresztek és lándzsák
és egy korona tövisnyilai
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-06-25 16:04:09
Utolsó módosítás ideje: 2023-06-25 16:04:09