meztelen bután dadogva
térdel a keresztvetés
onnan ahol rámutatott
ujjával és életre keltette
a bűnt és vezeklést:
gyümölcsei az éhségnek
nem fizikális-materiális aktusok
hanem öntudatlan bódult álmok születése
a haldoklásra
hisz minden fél csak eggyé akar teljesedni
hogy szétfejlődhessenek
a nirvanába