likviditás
az érvényüket vesztett szavak
szétfolytak betűkre
felmosok
nehogy egybe is belelépjek
a régi szerelmek
mérgező higany
gyöngyökre szétgurulva
szanaszét az ágy alatt
már észre sem veszem
a hátramaradt napok
kirakós játék: puzzle
rakosgatom
száradó őszi levelek
próbálok kirakni
valami mást
de érzéseim utcatérképe
lakatlan város
tájfun utáni
régen minden szó ígért:
de a házunk most falak nélkül
se asztal se szék
se függöny se azon egy árnyék
a verandán ülünk
fogod a kezem
mindig ezt képzelem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-06-05 14:40:19
Utolsó módosítás ideje: 2023-06-05 14:40:19