filmkritika pengével
pengével akart szaggatni ma egy elme
horrorfilmnek gondolt egy drámát
majdnem kiabálva közölte nem érti
én mit élvezek ebben
a döbbenet úgy letaglózott hogy
megmerevedve ültem a fagyos széken
számat bevarrta egy ítélet
ami nem bírálható felül
csalódást okozott az ízlésem
a túlsúlyos tini tűrte a csúfolódást
meg is szokta többé-kevésbé
nem kétlem hogy jól estek neki
a megalázások de viszonylag bírta
zugcsokigyűjteménye is volt
ami felszabadít egy kis endorfint
és a testi örömöket sem vetette meg
saját magát szerette
aztán jött egy harmincas pszichopata
aki megvédte a gömbölyded lánykát
közben akadt egy kis véráldozat
talán 1-2-3 nőt meggyilkolt a kevés beszédű
szakállas férfi furcsa ilyen szándékkal
segítőkésznek lenni
a film végén a pufók tini mentette meg
a még az akkor életben maradó társait
és megölte a pszichopatát is
ezt a filmet én említettem az embernek
ő megnézte és más értelmet kapott általa
az én véleményem nem hallgatta meg
el sem tudtam mondani
mert ki beszél szívesen
ha pengével fenyegetik
írta: Ötvös Németh Edit
2023. máj. 15.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-05-15 21:09:42
Utolsó módosítás ideje: 2023-05-16 20:49:56